Jubileumi Hajnalok Völgye

E-mail Nyomtatás PDF

A jubileumi Hajnalok Völgye 5 nemzetközi kortárs kórusfesztivál kísérőprogramjában ismét szerepel formációnk.
Már nagyon várjuk, hogy bemutatkozhassunk a komáromi Concordia Vegyeskar, a budapesti Discantus Énekegyüttes, a Magyar Rádió Gyermekkórusa, valamint a zeneszerzők és meghívott vendégek előtt.

Olvasnivaló

E-mail Nyomtatás PDF

Akinek nem jutott most elolvashatja a SzabadÚjság cikkeit. Ha tetszik Lajkoljátok :-)

Költészeti termékbemutató igényeseknek
Tárulj SZEVÁM!

Cikk a Szabad Újságban

E-mail Nyomtatás PDF

A Szabad Újság 22-ik (eheti) számában riport, cikk jelent meg együttesünkkel kapcsolatban Kaszmán Zoltán tollából. Ajánljuk figyelmetekbe :-)

1 perc

E-mail Nyomtatás PDF

Hétfőn 2012. május 28-án egy perc erejéig feltűntünk az ARS POETICA (HARANGFÖLIRAT) számunkkal az STV2 Nemzeti dokumentum című műsora végén, amely a  XXI. Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondók, Énekelt versek és Lírai színpadok versenyéről számolt be :-)

Gyűlnek a videók :-)

E-mail Nyomtatás PDF

Köszönhetően Szekeres Évának újabb videófelvételekről szereztünk tudomást: ARS POETICA (HARANGFÖLIRAT), PESTEN ESIK A HÓ
Valamint az STV Magyar magazinjában is láthatóak voltunk május 2-án (1p 13mp – 6p 12mp).

Újabb videó és cikk a versenyről

E-mail Nyomtatás PDF

Újabb videó jelent meg a díjátadó gáláról (VI. kategória díjazottjai) most a televizio.sk-n, valamint összefoglaló cikk a felvidek.ma hírportálon.

A Szlovák TV magyar híreiben

E-mail Nyomtatás PDF

Az STV magyar nyelvű hírösszefoglalójában április 30-án beszámoltak a  XXI. Tompa Mihály Országos Vers- és Prózamondók, Énekelt versek és Lírai színpadok versenyéről (1p 31mp - 3p 29mp). Minket is láthattok pár pillanat erejéig :-)

1. oldal / 3